İnceleme: L'oreal Lumi Magique Makyaj Bazı



Makyaj bazları güzel bir makyajın tabanı ve tamamlayıcısıdır ve ciltte nasıl bir eksiklik hissediliyorsa piyasada o soruna uygun çeşitli makyaj bazları bulmak mümkündür. Hatırlayanlarınız vardır, daha önce makyaj bazları hakkında açıklayıcı bir yazı yayınlanmıştım. 

Bugün ise uzun süre popüler olan uygun fiyatlı bir makyaj bazından, L'oreal Lumi Magique 'den bahsedeceğim.
Özellikle donuk cilde sahip olanlar için üretilmiş, cilde sağlıklı bir ışıltı vermeyi hedefleyen L'oreal Lumi Magique hakkındaki yorumlarımı yazının devamında bulabilirsiniz.



Loreal Lumi Magique inci beyazı parlaklığında sim içermeyen bir baz. Ürünün belirli bir kokusu yok.

Loreal Lumi Magique 20 ml hacme sahip olsa da, az bir miktarı bile tüm yüze yetiyor. Plastik ambalaj üzerinde bulunan pompası ile bu bereketli bazı kontrollü almak kolaylaşıyor.



Akışkan, ince yapılı olan L'oreal Lumi Magique 'i kullanmadan önce iyice çalkaladıktan sonra, ister bir fırça yardımıyla ister elle ya da makyaj süngerleri kullanarak uygulamak mümkün.
Ben kullandığım süre içerisinde Beauty Blender ile uygulamayı tercih ettim.


L'oreal Lumi Magique, diğer makyaj bazları gibi fondötenin altına ya da krem aydınlatıcılar gibi sadece yüzün yüksek noktalarına uygulanabilmekte. Ayrıca rengi koyu olan fondötenlerle karıştırılarak fondötenin rengini kırmak için de kullanılabilir.



İçerik listesi;
Aqua/Water, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Isododecane, Alcohol Denat, Bis-PEG/PPG-14/14 Dimethicone, PEG-10 Dimethicone, Ethyhexyl Hydroxystearate, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Phenoxyethanol, Magnesium Sulfate, Diphenyl Dimethicone, Caprylyl Glycol, Disteardimonium Hectorite, Acrylates Copolymer, Methylparaben, Nylon-12
[+/- May Contain: CI 77163/Bismuth Oxychloride].

İçerisinde az miktarda silikon bulunan ancak silikon bazlı olmayan (gözenek silikleştirme özelliği bulunmayanL'oreal Lumi Magique bazın hafif yapısını, uygulama kolaylığını ve aydınlık etkisini çok sevdim. Ancak maalesef ürünü her kullandığımda cildimde aynı anda birden fazla sivilce oluşumuna neden oldu. Bu sorunu yaşayan başka kişiler olsa da, genellikle pek çok kullanıcı bu makyaj bazından oldukça memnun.
Ben cildimdeki etkilerinden dolayı L'oreal Lumi Magique bazı artık kullanmıyorum ve puanım ne yazık ki çok düşük:




   Blogumda incelediğim bir diğer makyaj bazı ise; 
Etude House Sweet Recipe Baby Choux Baz #01 Mint Choux 

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder