İnceleme: MAC Brow Set Clear



Bakışlara derinlik katan ve yüzün ifadesini değiştiren kaşlar yüzdeki en önemli noktalardan biri. İster tasarlanmış, ister doğal kaşları sevin; piyasada herkese uygun çeşitli kaş ürünleri bulmak mümkün.

Bugün kaşları doldurmaya yarayan renkli ürünleri bir yana bırakarak, sizlere şeffaf bir kaş maskarasından, MAC Brow Set Clear hakkındaki düşüncelerimden bahsedeceğim.



Kaşlarım uzun ancak gür olmadığı için kısaltmaktan kaçınıyorum. Bu sebeple renkli bir kaş ürünüyle küçük dokunuşlar yaptıktan sonra kaşlarımı düzenli bir hâle sokmak için şeffaf kaş maskaralarından yardım alıyorum.

Son zamanlarda kullandığım şeffaf kaş maskarası olan MAC Brow Set Clear, kaş tarama ve sabitleme konusunda epey başarılı iken gün boyu kalıcı ve kaşları sertleştirmiyor. Ürünün bir başka artısı ise uygulama sonrasında doğal duruyor olması.



Mac Brow Set Clear, birazdan değineceğim fiyatı haricinde iki olumsuz özelliğe sahip. Bunlardan ilki açılışta ortaya çıkan keskin kokusu, diğeri ise kalın fırçası. Ancak kokunun çabucak kaybolması ve jelin renksiz olması sebebiyle bahsettiğim olumsuz özellikler önemsizleşiyor.

Bugün tanıttığım Clear çeşidi hariç; Beguile ve Show Off isimli iki adet renkli kaş maskarası daha bulunan ve 8 gramlık hacme sahip olan Mac Brow Set, MAC mağazalarında ya da online sitelerinde 85 TL 'ye satılıyor.



Daha önce tanıttığım renkli kaş ürünü olan Sephora Retractable Brow Pencil Waterproof 06 Soft Charcoal ve kaş altı aydınlatıcısı Benefit High Brow Pencil hakkındaki inceleme yazılarımı ürün adına tıklayarak okuyabilirsiniz.

   Sizin kullandığınız ve memnun kaldığınız kaş ürünleri hangileri? Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

2 yorum:

  1. Ben de kullandığımda bu kaş maskarasını epeyce beğenmiştim. Benim bu ara favorim ise Maybelline Sculpting Brow Mascara (şu ucu top gibi olan). Renklisi de, şeffafı da güzel. Çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maybelline Sculpting Brow Maskaranın uygulanaması zor gelmişti nedense görsellerine bakınca. Aklımda olsun o zaman. Teşekkürler :*

      Sil