İnceleme: Sephora Contour & Color Liner and Lipstick Duo 08 Rosewood



Günaydın!

Bugün blogumda, Ocak ayı Menüsü 'nde bahsettiğim bir ürüne, Sephora Contour & Color Liner and Lipstick Duo 08 Rosewood 'a yer vereceğim.

Çift taraflı ruj - dudak kaleminde oluşan, 8 farklı renkte satışa sunulan, çanta dostu ve ayrıca "cruelty free" bu ürün hakkındaki yorumlarımı bu yazıda topladım.





"1 - Contour" asansör ambalajda, ince uçlu, sert yapıda bir dudak kalemi. Dudakları belirginleştirmek ve şekillendirmek için uygun. 

Ancak ne yazık ki sert yapısı nedeniyle bir süre sonra dudak kalemi ucu yerinden ayrılıp düştü. Kullanmak istediğimde kırılmaması için dikkat etmem gerekiyordu.




"2 - Color" asansör ambalajda, mat, kremsi yapıda bir ruj. Dudak kalemi ile birlikte uygulandığında kusursuz opaklık ve saatler süren kalıcılık elde edilebilir.


Tek başına kullanıldığında bile harika bir görüntü sunan ruj kısmı pek çok makyajın tamamlayıcısı olacak nitelikte.





Sephora Contour & Color Liner and Lipstick Duo serisinde dudak kalemleri, ruj kısmından 1-2 ton daha koyu olsa da; uygulandığında opak bitişleri nedeniyle renk farklılığı belli olmuyor.


08 Rosewood rengi ise gerçekten çok güzel, ten rengime güzelce uydu ve uzun zamandır gül kurusu bir rujdan bu kadar memnun kalmamıştım.





Sephora Contour & Color Liner and Lipstick Duo 08 Rosewood, dudak kalemi 0,3 g ve ruj 0,8 g olmak üzere, her gün kullanan biri bir ay gibi bir sürede ürünü bitirebilecektir. Gerek dudak kaleminin sertliği gerekse miktar azlığı nedeniyle yeniden almayı düşünmüyorum.



İçerik Listesi:

Ruj - Neopentil Glikol Dikaprilat/Diakaprat, Izononil Izononanoat/Polietilen, Silika, Cera Microcristallina (Mikrokristalin Balmumu), Kaprilik / Kaprik Gliseritler, Sentetik Floroflogopit, Candelilla Cera (Euphorbia Cerifera (Candelilla) Balmumu), CI 77891 (Titanyum Dioksit), CI 77891 (Demir Oksitleri), Stearalkonium Hektorit, CI 15850 (Kırmızı 7 Lal), Parfüm, CI 42090 (Mavi 1 Lal), Propilen Karbonat, Pentaeritritil Tetra-Di-T-Butil Hidroksihidrosinamat, CI 15850 (Kırmızı 6), Çinko Oksit.


Dudak Kalemi - Trimetilsiloksilikat, Ozokerit, Trisiloksan, Dimetikon, CI 77891 (Titanyum Dioksit), Hidrojene Bitkisel Yağ, CI 77491 (Demir Oksitleri), Sentetik Floroflogopit, C30-45 Alkil Dimetikon, Kaprilil Trimetikon, Fenilpropildimetilsiloksilikat, CI 15850 (Kırmızı 7 Lal), CI 42090 (Mavi 1 Lal), Disterdimonyum Hektorit,Propilen Karbonat, CI 15850 (Kırmızı 6), CI 77492 (Demir Oksitleri), Lesitin, Tokoferol, Askorbil Palmitat, Sitrik Asit, Bht



   Sephora Contour & Color Liner and Lipstick Duo 08 Rosewood 'a Sephora mağazalarından ya da Sephora online 'dan 84.90 TL 'ye ulaşabilirsiniz.


   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

2 yorum: