İnceleme: NYX Bare With Me Tinted Skin Veil 02 Vanilla Nude

 


Baharın ilk gününden merhaba!

Bugün blogumda, uzun zamandır severek kullandığım bir renkli ten ürününden, NYX Bare With Me Tinted Skin Veil 'den bahsedeceğim.

En başından üzülerek söylemem gerekir ki, bu ürün artık satılmıyor. Ancak belki bir gün geri döner umuduyla bu yazıyı sizlerle paylaşıyorum. 

Eğer sizler de renkli ten ürünlerinden doğal bitiş ve cilt tonunu eşitlemesini bekliyorsanız, bu yazı tam sizlik!





İlk olarak eyelinerını edinerek tanıştığım NYX markası %100 cruelty free (hayvanlar üzerinde test yapmayan) kozmetik markalarından biri. 


NYX Bare With Me Tinted Skin Veil fondöten hakkında markanın tanımlaması "Cildinin en doğal ve en taze halini Bare With Me Skin Veil ile açığa çıkar. Orta - az kapatıcı formülü ile kusursuz ve satin bir bitiş sağlayan Bare With Me Skin Veil ile cildinin yaz aylarında nefes almasına izin ver! Her cilt tipi ile uyum sağlamak üzere hazırladığımız 12 tonu ile cildinde ağırlık yapmaz ve 8 saate kadar nemlendirme sağlar!" şeklinde. Ve bu açıklamanın her bir kelimesine katıldığımı söylemeliyim.



Dağıtılmadan duruşu

NYX Bare With Me Tinted Skin Veil nude - pembe renkte, ince ve dar uçlu, plastik tüp ambalaj içerisinde bulunuyor. Ambalaj tasarımı sayesinde ürün alımı kontrollü bir şekilde gerçekleşiyor; bu hususta renkli ten ürünlerine bir spatula ya da pompa koymadan satışa sunan pek çok high end markanın kulağını çınlatmak istiyorum.


Hafif dağıtıldığında
Hafif dağıtılarak uygulandığında


Kış aylarında epey kuruyan cildimde pürüzsüz bir sonuç almak için NYX Bare With Me Tinted Skin Veil 'i nemli makyaj süngeri Beauty Blender ile uygulamayı ve ürün her ne kadar nemlendirici bir içeriğe sahip olsa da, altına nemlendirici bir baz, örneğin Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base uygulamayı ihmal etmiyorum.


Toplamda 12 rengi bulunan NYX Bare With Me Tinted Skin Veil 'in bendeki rengi 02 Vanilla Nude, ten rengimle birebir örtüşen sarı alt tonlu açık buğday tenlilere uygun bir renk. 



Tamamen dağıtıldığında

NYX Bare With Me Tinted Skin Veil 02 Vanilla Nude, ismindeki veil (duvak) kelimesi ile örtüşen, ciltte renk tonunu eşitleyen, ince bir tül varmışçasına ne mat ne de ıslak; tam bir doğal bitiş sağlayan, uygulaması kolay, sabitlenmesi başarılı tam bir "my skin but better" ürünü.


Sarı alt tonlu olması sebebiyle kızarıklıkları başarılı bir şekilde nötrleyen ve silikon içeriği ile ciltte gözenek görünümünü hafifleten NYX Bare With Me Tinted Skin Veil 02 Vanilla Nude, ciltte 8 saate kadar silinmeden kalması ve pek çok renkli ten ürününe kıyasla oksitlenme yapmıyor olması gibi özellikleriyle de ilk kullanımdan itibaren kalbimi çalmayı başardı.





NYX Bare With Me Tinted Skin Veil 02 Vanilla Nude 'un eksi yönleri içerisinde 27 mL'lik küçük boyutu ve yüksek kapatıcılık sevenleri tatmin edecek bir ürün olmaması sayılabilir.

Ancak benim gibi az kapatıcılık, doğal bitiş ve cilt tonu eşitliğini hassas cildimde tahrişe neden olmadan sağlaması ile NYX Bare With Me Tinted Skin Veil 02 Vanilla Nude "holy grail" bir ürün oldu.


Daha önce blogumda yer verdiğim diğer renkli ten ürünleri;


 

   Sizin en sevdiğiniz renkli ten ürünleri hangileri? Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder