Sephora Alışverişim - 5



   Merhaba, bugün sizlere yakın zamanda Sephora 'dan yaptığım bir alışverişten bahsedeceğim. Hem küçük, hem de ihtiyaca yönelik bir alışveriş olduğu için kendimle gururlandığımı söyleyebilirim. Hatta Black Friday döneminde hiçbir şey almadan durabildiğim için kelimenin tam manâsıyla koltuklarım kabarmış dahi olabilir.

   Yanlış anlaşılmasın; alışveriş yapmayı kesmek gibi bir düşüncem yok. Ancak blog yazmaya başladığımdan beri yani son üç yıldır elimde olan -ve olmayan- paranın büyük bir kısmını kozmetik ürünlere harcamış olduğumu farkettim. Üzülerek söylüyorum ki, aldıklarımın neredeyse yarısı amaçsızca ve dahi şuursuzca seçilen ürünlerdi. Bundan sonra sepetimde gerekli, ancak kaliteli ürünler yer alacak; elbette zaman zaman denemek istediğim ürünlere de yer vereceğim.
   Hayatım için aldığım ve tabi ki blogumu da etkileyecek bu karardan da bahsettiğime göre, gelelim Sephora 'dan yaptığım son alışverişte neler aldığıma.



   Kullandığım kuru şampuan bitmek üzere olduğundan Batiste Original Kuru Şampuan, planladığım bir seyahatte çantamda olmasını istediğim; temizlemesini başarılı bulduğum Sephora Express Cleansing Wipes ve yine seyahat çantama atmak için 3 al 2 öde fırsatı ile Sephora markalı tek kullanımlık maskelerden denemek istediklerimi almış oldum.



Aldığım maskeler ve vaatleri ise şu şekilde;
*Sephora Pearl Face Mask; Perfecting  & Brightening (Mükemmelleştirici & Aydınlatıcı)
*Sephora Lotus Sleeping Mask: Moisturizing & Soothing (Nemlendirici & Yatıştırıcı)
*Sephora Avocado Eye Mask; Nourishing & Repairing (Besleyici & Onarıcı)


   Sephora Black karta özel %10 indirim ile tamamladığım alışverişim toplamda 64,81 TL tutmuş oldu. Yanında ise -elbette isteğim üzerine- Elie Saab marka bir parfüm numunesi ile Dior One Essential 'dan bir cilt bakım numunesi eklendi.

   Siz "az ama öz" ürün alışverişi hakkında neler düşünüyorsunuz? Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

2 yorum:

  1. Kozmetiğe akıttığımız para hakkındaki düşünce ve kararımız aynı^^
    Ama ben ne yazık ki black friday i boş geçemedim:((
    Güle güle kullan aldıklarını^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakın yakına vermişiz kararı, kalplerimiz bir desene :) Ben yılbaşında büyük bir vurgun yapacağım laf aramızda, şu an sadece "gerçekten" ihtiyacım olan şeyleri alıyorum <3 Teşekkürler :*

      Sil