Benri Kare Makyaj Temizleme Pamuğu Şikayetim


Merhaba, her ay yaptığım gibi ay sonunda biten ve çöpe giden ürünleri yazarken sizlere bir ürün hakkındaki şikayetimden bahsetmek istedim.

Yıllar önce akşamları makyajımı temizledikten sonra tonik kullanmayı alışkanlık haline getirdim. Disk pamukların yüzey alanı küçük olduğu için kare pamuklar bittikçe aldığım ürünler haline geldi ve Benri Kare Makyaj Pamuğu, Gratis mağazalarında satıldığı için ulaşımı en kolay olanlardan biriydi.

Geçtiğimiz ay yine her akşam olduğu gibi makyajımı temizledikten sonra cildime son zamanlarda kullandığım Burt 's Bees Radiance toniği uygulamak için Benri kare pamuğu paketinden çıkardım ve pamuğun hem yüzeyinde hem de iç dokusunda siyah parçacıklar bulunduğunu gördüm. Elbette bir anlam veremedim ve sıradaki pamuğa baktığımda onda da aynı şekilde siyahlıklar bulunuyordu.



Midemin kaldırabileceği kadar daha alttaki pamukları inceledim, onlarda da farklı yerlerde hem dış yüzeyde hem de içeride siyah parçalar vardı. Açıkçası şok geçirdim, Gratis 'e yazdım; bana pamuğu bir yenisiyle değiştirmeyi önerdiler. Tam bir aydır pamuğun neden böyle olduğuna dair kendilerinden bir haber bekliyorum, inceleme sonuçlarını paylaşmalarını ancak sanırım yeni pamuğu verdikleri için olayın benim açımdan kapanmış olmasını bekliyorlar. 

Kendilerinden bir açıklama beklediğimi yazdığımda da herhangi bir cevap elde edemedim. Umarım en kısa sürede dönüş yaparlar ve ben de yazımı güncelleyerek sizlerle paylaşabilirim. 


   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

4 yorum:

  1. oww kötü olmuş geri dönüşü bende merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. Aaaaa :-O çok şaşırdım! Ben disk ya da karedense geleneksel 250-500 gramlık pamuklardan kullanıyorum hep alışkanlıkla:) Benri'nin üretim tesislerinin pek de steril olmadığını gösteriyor bu fotoğraflar:/

    YanıtlaSil
  3. Geri dönüşten mutlaka bizi de bilgilendir :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba! Blogunuzu yeni kesfettim :) deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi hemen değerlendiricem :) Bende bekliyorum muhakkak:)https://lavvienrose.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil