Bitenler ve Çöpe Gidenler - 16

   Günaydın, bugün sizlere Kasım ayında bitirdiğim ürünleri yazacağım. Hiç renkli kozmetik ürünü yok, cilt bakım ürünleri çoğunlukta. Yorumlarımla birlikte neler bitirdiğime bakalım;


Shiseido White Lucency Refining Softener Lotion: Severek kullandığım, gözüm gibi baktığım kış toniğim bitti. Cilt lekelerini hafifletmek amacıyla üretilen ve daha büyük yaş grubuna hitap eden bu tonik bana hediye gelmişti ve nemlendirmesini çok sevdiğim için başucumdan ayırmamıştım. Düzenli kullanmadığım için aydınlatıcı etkisini göremedim. Denemek istediğim pek çok tonik olduğu sebebiyle almam.

Tony Moly Latte Art Cappuccino Cream In Scrub: Kahve ve süt özütleriyle ciltteki ölü deri ve kirleri atıyor ve geride nemli bir cilt bırakıyordu. Bir de o kadar güzel kokuyor ki, sadece sahip olduğu kahve kokusu için bile defalarca alırım. Hiçbir hassasiyete neden olmadığı için herkese önerebilirim. Ben F2plus1 'dan almıştım ancak o site Türkiye 'ye ürün gönderimini durdurduğu için roseroseshop ya da muadili sitelerden alabilirsiniz.

Skin Blossom Besleyici Yüz Nemlendiricisi: Naturisimo 'dan yaptığım alışverişte aldığım tam olarak "krem" yapıda nemlendirici. Benim karma cildim için biraz yoğun geldi yapısı. Krem emilirken nedense cildimde sevmediğim bir büzüşme / gerginlik hissi oldu. Ben bir daha almam. Ancak uygun fiyatlı (yurtdışı fiyatı 20-25 TL) ve 88% organik, 98.85% doğal ve vegan bir ürün olduğu için normal ve hassas ciltlilere önerebilirim. (Ambalajı değişti, bendeki eski ambalajlı olan)



Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel: Nemlendirmesi orta. Öyle aman aman bir özelliğini görmedim. Elimde tam boyu var. O bitince karar vereceğim alıp almayacağıma.

Rival de Loop Age Performance Intensiv Straffendes Augenserum: Yoğun sıkılaştırıcı iddiası taşıyan bir serum. Belki bir şişe bitirmeyle sonuç almak için çok erken ancak ben bir daha almam.

Blistex Daily Lip Conditioner: 1 yılı aşkın süredir benimle, nihayet bitirdim. Yorumlarımı okumak isterseniz şuraya bakabilirsiniz. Emilme problemi nedeniyle bir daha almam.

Totes Meer Anti Stress Maske: Hakkındaki düşüncelerimi buradan okuyabilirsiniz.



Superdrug Delicious Vücut Spreyi: Ben şeker kokan bir şeyi beğenerek almışım! Çok güzel kokuyordu ve yaz aylarında severek kullandım. Ama sonlarına doğru bıktım, kokusu çok şekerli gelmeye başladı ve zorla bitirdim. Büyük ihtimalle bir daha almam.

Lee Stafford Kuru Şampuan: Sevdim, sanırım. O kadar çabuk bitti ki tam emin olamadım :) Dışarda kalmam gerektiğinde alabilirim tekrar.

Boş şişe: Spor salonunda duş alacağım zamanlarda içine duş jeli koyduğum bu şişeyi çantama atıyordum, bu tarz boş şişeleri çok yararlı buluyorum. Bittikçe alırım.

Otacı Argan Yağlı El Tırnak Kremi: Yorumlarımı okumak için şuraya bakabilirsiniz. Tekrar almam.



Alouette Kağıt Kutu Mendil: Kutusu için aldım, sıradan bir mendil. Bir daha alabilirim.

StopEver Lady Comfort Isıtıcı Ped: Özel günlerimde beni hayata bağlayan ürün. Yedeği var, hep alırım.

Benri Makyaj Düzeltme Çubuğu: Göz makyajımda yaptığım hataları düzeltmek için kullanıyorum. Yedeği var, alırım.

Pure Flowers Lavander Islak Mendil: Temizlemesi sıradan, alkolsüz ıslak mendil. Lavanta kokusunu sevmediğim için almam.

Apaks Makyaj Temizleme Pedi: Neredeyse her bitenlerimde olan, özellikle göz makyajımı çıkarırken kullandığım disk pamuklar. Yenisi açıldı bile.

Nova Kağıt Mendil: Sıradan bir kağıt mendil. Evde paket paket var. Özellikle gidip bu markayı tercih etmem.



Missha Super Aqua Oxygen Micro Visible Deep Cleanser: Kendiliğinden köpüren değişik bir ürün, karma cildimi biraz gerdiği için tam boyunu almam.

Missha Super Aqua Ultra Water-full Cream x 2: Tanımında "Kuruluk döngüsünü durdurup cildin nem koruma kapasitesini arttıran ultra nemlendirici." yazıyor. Cilde bol nem verdiği halde 1 dakika içinde emiliyor. Yumuşak bir kokusu var. 90 TL Türkiye satış fiyatına değmeyeceğini düşünüyorum

Skin79 BB Cleanser x 2: Temizlemesini ve kokusunu beğendim ama tam oyunu alacak kadar da sevemedim.

Sephora Tek Kullanımlık Duş Jeli Chocolate: Tam bir petibör bisküvi kokusu! Elimde çok fazla duş jeli var, almayı düşünmüyorum.

   Toniğinden serumuna, yüz peelinginden nemlendiricilere bir bitenler daha bu şekilde sona erdi. Bu ay hiç bir ürünü çöpe göndermeden bitirmek de beni ayrıca memnun etti.
   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

8 yorum:

  1. O anti-stress maskenin farklı iki versiyonunu denedim ve hiç sevmedim.Bakalım sen memnun kalacak mısın ?

    YanıtlaSil
  2. @Buralı Olmayan ilk kısmından pek bir şey anlamadım, yapısını falan sevmedim ama diğer yarısını da deneyeceğim, bakalım.

    YanıtlaSil
  3. antistress maskesini ben sevdim.Serinin temizlik maskesi ve nem maskesi benim için 1 numara görürsen dene.ben sevdim hatta yazılarını da yazdım.

    YanıtlaSil
  4. @evin tek kızı mona yazılarını en kısa sürede okuyacağım, teşekkür ederim yorumun için. Elimde bir çeşit daha Totes Meer marka maske var, ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum, umarım ben de senin gibi memnun kalırım

    YanıtlaSil
  5. Bitenler yazılarını çok seviyorum :) Zevkle okudum yazını,harikasın.Kafamda soru işareti olan ürünleri alıp almayacağıma karar veriyorum :)

    YanıtlaSil
  6. @Yeşim Eroğul Ben de bitenler yazılarını çok seviyorum ^_^ Teşekkürler tatlımm :) Bitenler yazıları ve testerlar cüzdanımızın en büyük koruyucularından :) Yokse her aklımıza eseni tam boy alsaydık...

    YanıtlaSil
  7. @Buralı Olmayan gördüm tatlım en kısa sürede yapacağım, teşekkürler :)

    YanıtlaSil